Turistička organizacija Zlatibor – Kampanja Tvoj Zlatibor

Za Turističku organizaciju Zlatibor osmislili smo i realizovali PR kampanju „Tvoj Zlatibor“. Kampanja se sastojala od:

  • 5 video epizoda (u trajanju 2-3 minuta);
  • deset fotogafija po epizodi za medije web/print + thumbnail, ikone za Youtube i mreže
  • 5 trejlera (u trajanju do 30 sekundi pogodnih za društvene mreže);
  • 5 tekstova u kojima je detaljno predstavljena ponuda Zlatibora (sagovornici: predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović, direktor Skijališta Srbija Dejan Ćika, planinski vodič Boro Piščević, PR menadžer Dino parka Slavica Marić, vlasnik kompleksa El Paso City Milija Čumić, instruktor paraglajdinga Branko Janković, PR menadžer Zip lajn Ljubiš Sanja Šaptović, vlasnik kvadova King of Rent Darko Ječmenica, vodič u Stopića pećini Radojko Janković, direktorka muzeja Staro Selo Sirogojno Svetlana Ćaldović Šijaković). Sadržaj je emitovan na društvenim mrežama TOZ i njihovih partnera.
  • Samo jedna epizoda iz serijala pod nazivom „Zlatibor za pešake“ imala je više od 100.000 organskih pregleda na FB stranici koju je u tom trenutku pratilo 18.000 pratilaca. 
  • Takođe, sadržaj je objavljen i u tradicionalnim medijima (televizija, portali, print) u više od 20 medija čime je klijent dobio besplatnu reklamu, jer je sadržaj plasiran u formi neplaćenih PR saopštenja, a ne plaćenih promo oglasa. U ovom projektu Iris video produkcija bila je zadužena za osmišljavanje kampanje, kompletnu produkciju video serijala (snimanje, ton, svetlo, režija, scenario, montaža), pisanje tekstova.
  • Prva epizoda „Zlatibor za pešake“ predstavila je popularne pešačke staze Zlatibora i najpoznatije vrhove. Cilj epizode bio je da pokaže da se već na pet minuta od centra Zlatibora nalaze prelepe staze koje vode do uređenih vidikovaca i vrhova. Preneta je poruka da je Zlatibor idealan za pešačenje i da u tome mogu uživati i početnici bez kondicije, i porodice sa decom i iskusni planinari. Prateći tekst možete pročitati na sledećem linku, a video pogledati klikom na fotografiju.
  • Druga epizoda „Zlatibor – zabava za sve“ pokazala je sadržaje u kojima uživaju posetioci Zlatibora, od najmlađih do najstarijih. Predstavljene su aktivnosti poput jahanja, tenisa, vožnje bobom na šinama, lokacije kao što su Dino park, Avantura park, kaubojski grad El Paso City, Tornik, kupališta Komšo, Zlatiborska jezera, Boškova voda, Trčinoga, Jokino vrelo, bazeni Golovo i Olimp. Prateći tekst možete pročitati na sledećem linku, a video pogledati klikom na fotografiju.
  • Treća epizoda „Zlatibor za avanturiste“ predstavila je aktivnosti u kojima uživaju mlađi gosti, zaljubljenici u adrenalinske i druge sportove. Atraktivni kadrovi vožnje praglajdingom na Čigoti, zip lajna na Ljubišu, kvadova na zlatiborskim pašnjacima, kartinga u centru približili su Zlatibor avanturistima. Prateći tekst možete pročitati na sledećem linku, a video pogledati klikom na fotografiju.
  • Četvrta epizoda „Izleti u okolini Zlatibora“ prikazala je dobro poznata mesta koja turisti uglavnom povezuju sa Zlatiborom i koja posećuju: vodopad u Gostilju, Stopića pećinu, muzej Staro Selo Sirogojno, Vodice, Ribničko jezero. Cilj epizode bio je da prikaže koliko se atraktivnih mesta nalazi u neposrednoj blizini Zlatibora što garantuje sadržajan boravak ljubiteljima aktivnog odmora. Prateći tekst možete pročitati na sledećem linku, a video pogledati klikom na fotografiju.
* Peta epizoda „Skriveni Zlatibor“ predstavila je manje poznata mesta uz zanimljive podatke i legende o njihovom nastanku. Među predstavljenim lokalitetima su: Dobroselica (crkva brvnara, Prerast Ječmenska pećina), Ljubiš,  manastiri Uvac i Dubrava u Stublu, Jablanica. Poruka epizode je da uvek postoji još nešto da se istraži na Zlatiboru ma koliko puta posetilac boravio na ovoj planini. Prateći tekst možete pročitati na sledećem linku, a video pogledati klikom na fotografiju.
NAJAVE (TREJLERI) ZA KAMPANJU TVOJ ZLATIBOR (do 30 sekundi pogodno za FB, INSTA STORY...)
PRESS KLIPING
PR tekstovi po epizodama

Video je trenutno najefikasnija forma oglašavanja. Iskoristite trenutak.

Naša adresa

Iris Video Produkcija
Zeleni venac 12
11000 Beograd

Kontakt

+381 (0)64 2667981
+381 (0)64 2427720
office@irisvideopro.com

Pridružite nam se