Portfolio

Mi smo produkcija posvećena stvaranju video materijala za pamćenje. Nakon višedecenijskog iskustva u medijima, odlučili smo da znanje objedinimo na jednom mestu. Sarađujemo sa režiserima, toncima, grafičkim dizajnerima, animatorima i drugim profesionalcima koji su zaduženi za vrhunski kvalitet video materijala. Kreativnost, posvećenost, poštovanje rokova, zadovoljstvo klijenta, naše su ideje vodilje.

+
Klijenata
+
Napravljenih videa
+
Godina u poslu

PRIMERI NEKIH OD PROJEKATA KOJE SMO RADILI

Turistička organizacija Zlatibor – PR kampanja

 • Za Turističku organizaciju Zlatibor osmislili smo i realizovali PR kampanju „Tvoj Zlatibor“.
 • Kampanja se sastojala od 5 video epizoda (u trajanju 2-3 minuta), 5 trejlera (u trajanju do 30 sekundi) i 5 tekstova u kojima je predstavljena turistička ponuda Zlatibora.
 • U ovom projektu Iris video produkcija bila je zadužena za osmišljavanje kampanje, kompletnu produkciju video serijala (snimanje, dron, scenario, režija, ton, svetlo, montaža), pisanje tekstova.

Trayal – Korporativni film

 • Za kompaniju Trayal snimili smo nekoliko korporativnih filmova u kojima smo bili angažovani kao snimatelji i dron operateri.

Cirekon – Intervju sa generalnim menadžerom kompanije Soma Nikolom Stanojevićem

 • Za kompaniju Cirekon snimili smo intervju sa Nikolom Stanojevićem, generalnim menadžerom kompanije Soma. Intervju je sniman na engleskom jeziku kako bi klijent predstavio svoj proizvod i rad međunarodnoj publici. U ovom projektu Iris video produkcija bila je zadužena za kompletnu produkciju intervjua (snimanje, ton, svetlo, montaža, osmišljavanje pitanja i vođenje intervjua).

Berlitz – Promo spotovi

 • Za školu jezika Berlitz sa kojom sarađujemo od 2015. godine snimili smo serijal od 3 promo spota u kojima polaznici govore o svojim razlozima pohađanja ove škole. U ovom projektu Iris video produkcija bila je zadužena za kompletnu produkciju video materijala (snimanje, dron, ton, svetlo, montaža, režija).

”Dr. Sam Osmanagich: Bosnian pyramids – my story” – Dokumentarni film

 • Za Semira Osmanagića, osnivača Doline bosanskih piramida, snimili smo dva dokumentarna filma: ”Dr. Sam Osmanagich: Bosnian pyramids – my story” i ”Park Ravne 2 – Unikatni energetski park u Evropi” koji je nagrađen na Međunarodnom festivalu turističkog filma i multimedijalnom takmičenju The Golden City Gate 2020 na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu. U oba projekta Iris video produkcija bila je zadužena za snimanje, dron, montažu i režiju.

Don Cafe – Snimanje i montaža događaja

*  U ovom projektu Iris video produkcija bila je zadužena za snimanje promocije Doncafe espreso barista i montažu snimljenog materijala.

Polovni automobili – Emisija Auto test

 • Za sajt Polovni automobili od 2018. do sada je snimljeno 80 emisija Auto test čiji je domaćin Miloš Maksimović. Emisije se emituju na Youtube kanalu Polovnih automobila sa prosečnom gledanošću koja se meri desetinama hiljada. U ovom projektu Iris video produkcija zadužena je za snimanje.

Crvena zvezda Esports – Video spot „Rajke-Naše Vreme“

 • U ovom projektu Iris video produkcija zadužena je za snimanje, režiju, montažu.

Crvena zvezda Esports kanala – Produkcija

 • Za Crvenu zvezdu esport smo u periodu 2018-2020 snimili više od 50 emisija, najave, prenosa prvenstava, intervjua. U ovom projektu Iris video produkcija bila je zadužena za kompletnu produkciju YouTube kanala Crvena zvezda Esport (snimanje, ton, montaža).

Infostud – Snimanje događaja

 • Snimanje proslave 18. rođendana Infostud grupe. U ovom projektu Iris video produkcija bila je zadužena za snimanje i montažu.

Video je trenutno najefikasnija forma oglašavanja. Iskoristite trenutak.

Naša adresa

Iris Video Produkcija
Zeleni venac 12
11000 Beograd

Kontakt

+381 (0)64 2667981
+381 (0)64 2427720
office@irisvideopro.com

Pridružite nam se